Merry Christmas!
Door: Yvonne Tromp
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
25 December 2007 | Canada, Hamilton
Gister heb ik eindelijk mn ouders van het vliegveld gehaald....een dag later dan gepland, want door een vertraging in Amsterdam, hadden ze de aansluiting gemist in München...en de eerst volgende vlucht ging pas een dag later...Uiteindelijk, na een delay van 24 uur kwamen ze dan toch eindelijk aan in Canada! Echt super gezellig om de familie hier te hebben, en onder het genot van een Canadees biertje al lekker bijgekletst!!
Vandaag een sightseeing door Hamilton gemaakt, en de hotspots van the city laten zien, ze kennis laten maken met de Tim Hortons en niet te vergeten de sneeuw én de kou....De komende dagen staan Toronto, Niagara Falls, Ottawa, en Kitchener-Waterloo op het programma,...kortom een heerlijke kerst in Canada!!
Nogmaals voor iedereen een hele fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar!!!
25 December 2007 - 10:52
Lukas En Marjan:
MERRY CHRISTMAS
HIER IS HET NU EERSTE KERSTDAG EN VANUIT DRONTEN WENSEN WIJ JULLIE EEN FIJNE KERST EN ALVAST EEN GELUKKIG NIEUWJAAR.
HEERLIJK YVONNE OM JE OUDERS WEER TE ZIEN EN ZE ALLES TE KUNNEN LATEN ZIEN WAT JOU BEZIGHOUDT.
GENIET ERVAN.
LUKAS EN MARJAN
25 December 2007 - 13:04
Mykie:
Een hele fijne kerst vanuit Zwaag, namens Siem en mij!
Dikke knuffel en een kus -
25 December 2007 - 16:16
Elvira En Tim:
Het is heel fijn om samen met jou een witte kerst te vieren in Canada.
Jouw omgeving te zien en samen te genieten.
Merry Christmas
Elvira en Tim -
25 December 2007 - 16:32
Eef:
fijne kerstdagen met je familie!!
en natuurlijk een spetterend oud en nieuwfeest en het komende jaar veel geluk.
dikke kus -
25 December 2007 - 19:44
Joke Van Koulil:
hallo Yvonne,
Peter en ik wensen je met Tim en Elvira fijne kerstdagen toe en heel plezier en vooral heel veel tijd om lekker bij te kletsen.
have fun! -
25 December 2007 - 23:04
Manon:
Fijne (witte) kerstdagen met de familie.
Kus manon -
26 December 2007 - 01:27
Koen:
He Yvon! Jij natuurlijk ook. Ben net terug van kerst diner met 2 collegas bij onze prof. Erg mooi huis in een heel chique buurt, marblehead, you should look it up its impressing. Anyway, het was erg gezellig. Wens je fijne dagen toe met je ouders! x -
27 December 2007 - 11:55
Mo:
heej von, als het goed is heb je een live real kerstkaartje van me gehad haha! was je kerst gezellig? hier wel!! veel plezier nog met je familie! hoe was trouwens de kerstshow??? dikke kus ! -
31 December 2007 - 13:06
Patrick:
Heel veel plezier met je ouders en maak er een mooi Oud en Nieuw feest van. Op een gezond, goed, gelukkig en avontuurlijk nieuw jaar. Kus